Aveau tigari de contrabanda in masini


Intră acum și în grupul de

Poliţiştii au depistat ţigări în două autoturisme, la un control în trafic. Potrivit IPJ Suceava, un echipaj din cadrul Serviciului Rutier Suceava a oprit în trafic un autoturism care circula pe str. Traian Vuia, din municipiul Suceava, ce era condus de O. Ion, de 26 ani, din localitatea Dumbrăviţa, judeţul Timiş. Pe bancheta din spate se aflau 14 cartuşe ţigarete, de provenienţă Ucraina, pentru care şoferul nu avea documente de însoţire. Acesta a fost sancţionat Legii nr.12/1990 republicată, cu amendă în cuantum de 1500 lei şi s-a dispus confiscarea celor 140 pachete ţigarete în valoare de 1400 lei.

O altă patrulă de poliţie rutieră din cadrul Poliţiei Municipiului Suceava, care efectua serviciul de supraveghere şi control al traficului rutier în zona Pătrăuţi – Dărmăneşti, a observat un autoturism care circula din direcţia Dărmăneşti – Suceava, şi l-au oprit pe str. Grigore Alexandru Ghica, din municipiul Suceava.

La volan se afla M. Daniel, de 29 ani, din comuna Şcheia, sat Sf. Ilie. În urma verificării interiorului autoturismului, atât pe bancheta din spate, cât şi în interiorul portbagajului au fost găsite 950 pachete ţigarete, respectiv 500 pachete ţigarete având aplicate banderole fiscale de Republica Moldova şi 450 pachete având aplicate banderole fiscale de Ucraina.

Poliţiştii au indisponibilizat autoturismul iar cele 950 pachete ţigarete, în valoare de 9.500 lei au fost ridicate în vederea confiscării. Poliţiştii fac cercetări pentru contrabandă.


Intră acum și în grupul de