Cinci femei din Stulpicani au plonjat cu masina intr-un parau


Intră acum și în grupul de

Un autoturism în care se aflau 5 femeii a ajuns în pârâul Ursoaia, de pe raza comunei Stulpicani, pasagera din dreapta fiind rănită grav. Potrivit IPJ Suceava, marţi, la ora 09.40, G. Dorina, de 29 ani, din comuna Stulpicani, conducea un autoturism, în care se mai aflau şi T. Elena, de 55 ani, N. Licica, de 42 ani, N. Paraschiva ,de 41 ani şi T. Floarea, de 42 ani, toate din comuna Stulpicani, pe DJ 177A, în interiorul localităţii Stulpicani, având direcţia de deplasare Ostra către Frasin.

Din cauza neadaptării vitezei la condiţiile de drum în curbă şi cu carosabil acoperit parţial cu polei, în apropierea podului peste pârâul „Ursoaia”, pe fondul lipsei de experienţă în conducere, şoferiţa a pierdut controlul asupra direcţiei, intrând pe contrasens şi apoi în coliziune laterală dreapta cu balustrada podului, după care şi-a continuat deplasarea necontrolată până în albia pârâului „Ursoaia”, unde s-a oprit.

T. Elena, pasageră pe scaunul din dreapta faţă a fost rănită grav necesitând pentru vindecare 25 – 30 zile de îngrijirii medicale, dacă nu intervin complicaţii. De asemenea, au mai fost rănite N. Licica, pasageră pe bancheta stânga spate, necesitând pentru vindecare 5-6 zile de îngrijirii medicale, N. Paraschiva, pasageră pe bancheta mijloc spate, necesitând pentru vindecare 10-12 zile de îngrijirii medicale şi T. Floarea, pasageră pe bancheta dreapta spate, necesitând pentru vindecare 10-12 zile de îngrijirii medicale.

Şoferiţa a fost testată cu aparatul etilotest rezultatul fiind de negativ, după care i s-au recoltate probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.


Intră acum și în grupul de