Lungu: Garajele și gardul viu sunt istorie în Suceava. Vom începe dărâmarea garajelor și continuăm să scoatem gardul viu


Intră acum și în grupul de

Primarul Sucevei, Ion Lungu, a declarat, miercuri, că despre garaje și gard viu pe domeniul public al municipiului se poate vorbi la trecut pentru că în locul garajelor se vor construi parcări supraterane, iar gradul viu va fi scos din tot municipiul.

Lungu a spus că urmează să fie dărâmate primele garaje pentru realizarea parcării supraterane de pe strada Ștefan Tomșa.

„Până la sfârșitul lunii firma de la Iași care lucrează la studiul de fezabilitate pentru parcarea supraterană trebuie să predea proiectul”, a spus primarul.

El a precizat că ulterior se vor aproba în Consiliul local indicatorii tehnico-economici și ulterior va începe și dărâmarea garajelor.

„Chiar dacă lucrurile se mișcă greu, eu sper să le scoatem la capăt”, a spus Lungu.

El a arătat că în ceea ce privește gardul viu din oraș acesta va fi scos.

„M-a sunat cineva dimineața supărat pe viață că i-a scos cineva gardul viu din fața blocului și să vină Primăria să pună înapoi gardul viu. Gardul viu e istorie pentru mine, la fel cum sunt și garajele. Încă nu l-am scos de peste tot, dar intenția noastră este de a scoate gardul viu și nu de a-l păstra”, a mai spus Ion Lungu.


Intră acum și în grupul de