VIDEO//Jandarmeria Suceava a anulat „Ziua porților deschise” după ce acoperișul clădirii a fost luat de vânt


Intră acum și în grupul de

Jandarmeria Suceava a anunțat, marți, că a anulat evenimentul „Ziua porților deschise” programat pentru miercuri după ce vântul a luat acoperișul clădirii.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Jandarmeriei Suceava, sergent major Roxana Botezatu, din cauza vântului puternic, acoperișul clădirii Inspectoratului de Jandarmi Județean Suceava a fost smuls, fiind afectată o suprafață de aproximativ 100 mp din acoperiș.

În urma acestui incident, au fost avariate opt autoturisme care erau staționate în parcarea din spatele clădirii, dar ea a subliniat că în urma evenimentului nimeni nu a fost rănit.

Jandarmeria Suceava a dispus de urgență măsuri perimetrale de împrejmuire a zonei afectate, pentru a înlătura producerea altor incidente.

Sergent major Roxana Botezatu a menționat că recomandă cetățenilor să ocolească zona în care se află unitatea.

„Noi vom rămâne în zonă până la înlăturarea pericolului, pentru a ne asigura că nimeni nu este rănit. Totodată, având în vedere faptul că siguranța cetățenilor este cea mai importantă și din cauza condițiilor meteorologice extreme, „Ziua porților deschise”, care ar fi trebuit să aibă loc în data de 29.03.2023, la sediul Inspectoratului de Jandarmi Județean Suceava, a fost anulată și va fi replanificată”, a precizat Botezatu.

Daună Totală la Jandarmeria Suceava – un Acoperis întreg luat de vânt a aterizat pe mașini!!

Daună Totală la Jandarmeria Suceava – un Acoperis întreg luat de vânt a aterizat pe mașini!!

Publicată de NewsBucovina.ro pe Marţi, 28 martie 2023

Intră acum și în grupul de