Prefectul de Suceava anunță modificări în ceea ce privește organizarea probei de traseu pentru permisul auto


Intră acum și în grupul de

Prefectul de Suceava, Alexandru Moldovan, a anunțat, marți, modificări în ceea ce privește organizarea probei de traseu pentru obținerea permisului de conducere.

Astfel, în zilele de sâmbătă din luna mai, respectiv 6, 13, 20 și 27 mai, vor fi susținute probe practice pentru obținerea permisului de conducere pentru categoria în municipiul Câmpulung Moldovenesc.

De la 1 mai se va efectua examinarea la categoria Tractor pe raza municipiului Suceava.

Începând cu luna iunie 2023, programatoarele pentru proba practică vor fi împărțite în două, respectiv de la ora 8:00 și de la ora 12:00 pentru eficientizarea activității și fluidizarea traficului în municipiul Suceava.

O altă măsură este că de la 1 iunie, proba practică se va susține de luni până vineri numai în municipiul Suceava și vor fi zile dedicate pe zonele de unde provin candiații.

Astfel, în zilele de luni vor fi examinați candidații din Suceava și zonele arondate, în zilele de marți, candidații din Fălticeni și zonele arondate, în zilele de miercuri vor fi examinați candidații din zona Vatra Dornei-Câmpulung Moldovenesc-Gura Humorului și zonele arondate, în zilele de  joi candidații din zona Rădăuți, iar vineri candidații din zona Suceava.

În cazul în care locurile dintr-o zi nu vor fi ocupate de un candidat din zona respectivă, atunci locurile vor putea fi completate cu candidați din alte zone.


Intră acum și în grupul de