Ion Lungu a purtat discuții la București privind parcul fotovoltaic, creșa din cartierul Europa, cumpărarea de noi autobuze electrice și aprobarea PUG


Intră acum și în grupul de

Primarul Sucevei, Ion Lungu, a anunțat, miercuri, că a a avut discuții la București referitoare la problemele curente ale municipalității.

El a spus că a discutat la Ministerul Energiei despre realizarea de noi capacități de producere a energiei electrice din surse regenerabile pentru autoconsum  pentru sectorul public, respectiv realizarea Parcului Fotovoltaic de la Suceava.

Primarul și-a exprimat speranța ca în această vară să se deschidă sesiunea de depunere proiecte pentru finanțarea acestui obiectiv.

Totodată, Ion Lungu a purtat discuții la Compania Națională de Investiții pentru demararea procedurilor de licitație la cea dea doua creșă de pe strada Paris nr.1  din cartierul Europa.

Primarul a fost și la Ministerul Dezvoltării unde a discutat despre plata autobuzelor primite de municipalitate de la firma Solaris și a discutat și despre stadiul emiterii Hotarârii de Guvern privind aprobarea Planului Urbanistic General al municipiului Suceava.

La Direcția de implementare a proiectelor prin PNRR Ion Lungu a discutat despre stadiul implementării proiectelor aprobate prin acest program și în mod special despre licitația pentru achiziția celor 50 autobuze pentru Zona Urbană Funcțională Suceava.

Primarul a mai fost și la  Ministerul Finanțelor unde a participat la Comisia de Împrumuturi Locale în calitate de reprezentant al Asociației Municipiilor din România.


Intră acum și în grupul de