Diploma post mortem de la ISU „Bucovina” pentru studenta eroina din Humor (VIDEO)

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Bucovina” al judeţului Suceava i-a acordat, marţi, post mortem, o diplomă de excelenţă studentei Sorina Ferari, pentru curaj şi eroism în salvarea semenilor, până la sacrificiul suprem.

Sorina Ferari, în vârstă de 20 de ani, a murit în data de 20 ianuarie în municipiul Iaşi, într-un incendiu produs într-un club dintr-un complex studenţesc, în timp ce încerca să salveze o angajată a localului.

În semn de recunoştinţă pentru gestul său, reprezentanţi ai Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Bucovina” al judeţului Suceava s-au deplasat la Biserica „Sfinţii Arhangheli Mihail şi Gavriil” din Gura Humorului, unde este depus trupul neînsufleţit al studentei, pentru a oferi familiei diploma de excelenţă.

De asemenea, a fost depusă o coroană de flori din partea inspectoratului şi s-a păstrat un moment de reculegere în memoria eroinei.

La solicitarea familiei, şase pompieri militari de la Garda de intervenţie Gura Humorului vor transporta miercuri, sicriul Sorinei Ferari pe ultimul drum.