Baisanu vrea raport lunar de la Flutur


Intră acum și în grupul de

Preşedintele Consiliului Judeţean Suceava, Gheorghe Flutur, ar trebui să explice populaţiei judeţului care sunt realizările lunare, a declarat joi, liderul PNL Suceava, Ştefan Alexandru Băişanu, care l-a invitat pe şeful executivului judeţean să prezinte un raport al activităţii pe care a avut-o la conducerea Consiliului Judeţean în cursul lunii ianuarie 2011. „Îl rog pe Flutur să dea un raport privitor la ceea ce a făcut el luna aceasta. Cer acest lucru pentru că Gheorghe Flutur este un manager local. Drama judeţului este că Gheorghe Flutur nu este un manager local al lucrărilor care ar trebui să se facă în judeţul Suceava, ci este un manager local al fondurilor care vin în judeţ de la Uniunea Europeană”, a declarat Băişanu.

El consideră că rolul celor care au fost aleşi prin vot de către populaţie este să muncească pentru aceasta, dar şi să se străduiască să atragă fonduri de la Uniunea Europeană. „Cerem acest lucru pentru că luna aceasta am văzut un silentio stampa total din partea lui Gheorghe Flutur, în toate activităţile pe care le are”, a spus Băişanu.

El a mai arătat că a avut recent o discuţie cu preşedintele CJ Suceava, Gheorghe Flutur, în cadrul căreia a fost abordată tema „destinului” primăriilor din judeţ, în special a celor conduse de primari PNL. Băişanu s-a declarat nemulţumit de rezultatul acestei discuţii cu Gheorghe Flutur, spunând că a observat la şeful administraţiei judeţene „o lentoare în gândire şi în dorinţa de a ajuta aceste primării. Şi sunt sigur că şi cei de la PSD sunt în aceeaşi situaţie”.


Intră acum și în grupul de