Ministrul Sanatatii s-a tinut de promisiune si a alocat 20 milioane de lei pentru Spitalul Falticeni (VIDEO)


Intră acum și în grupul de

Primarul municipiului Fălticeni, Vasile Tofan, a primit o notificare din partea ministrului Sănătăţii, Cseke Attila, privind alocarea sumei de 20 milioane de lei pentru derularea lucrărilor la obiectivul de investiţii în continuare „Spital Municipal Fălticeni”. În aceeaşi adresă, se cere Spitalului Municipal Fălticeni să solicite Direcţiei de Sănătate Publică a Judeţului Suceava, prin autoritatea administraţiei publice fălticenene, deschiderea finanţării la obiectivul menţionat.

De luna viitoare, stadiul de execuţie va trebui să fie raportat lunar de spital şi avizat pentru conformitate de Primăria Municipiului Fălticeni.

La sfârşitul săptămânii trecute a avut loc o discuţie între primarul Vasile Tofan, preşedintele CJ Suceava, Gheorghe Flutur şi Cristian Irimie, secretar de stat în Ministerul Sănătăţii, persoane ce au sprijinit constant alocarea de fonduri de la bugetul de stat pentru această investiţie.

Documentaţia de atribuire prin licitaţie publică a contractului de lucrări va fi publicată în zilele următoare în Sistemul Electronic al Achiziţiilor Publice.

Aflat într-o vizită în judeţul Suceava, ministrului Sănătăţii, Cseke Attila a promis anul trecut că va aloca bani pentru continuarea lucrărilor la noul spital fălticenean.

Conducerea CJ Suceava consideră că banii ajung pentru finalizarea unui pavilion care ar putea găzdui un număr suficient de paturi pentru necesarul municipiului Fălticeni.


Intră acum și în grupul de