Competitia „Folklung” continua cu Andrei Stoeanof


Intră acum și în grupul de

Pub Boem „La Fierărie” pregăteşte sucevenilor încă o seară dedicată festivalului-concurs Folklung, vineri, 28 ianuarie, începând cu ora 21.00, când va concerta concurentul Andrei Stoeanof, avându-i alături pe invitatul Robert Lazăr şi pe gazda serii Adrian Beznă.

Artistul Andrei Stoeanof vine din Dobrogea, din oraşul Tulcea, frate cu Dunărea, oraş al peisajului, ceea ce conferă şi imaginea muzicii pe care o creează.

Influenţele genului abordat sunt diverse, cel puţin aşa consideră interpretul, motiv pentru care nu crede că poate face o încadrare, însă în mod sigur are în formula sa sinceritatea sentimentelor şi pe cea a trăirilor. Plăcerea pentru artă a descoperit-o puţin mai târziu, de aceea experienţa sa nu este una vasta, însă pasiunea face posibilă evoluţia treptată, poate şi sigură. Un rol important în acest episod îl are Lazăr Robert, invitatul său, alături de care a învăţat primele acorduri de chitara şi care l-a susţinut în cele mai dificile momente. „Cu toată deschiderea vă invităm să ne ascultaţi cu speranţa că vă vom încânta şi vom imprima în sufletele dumneavoastră sentimente înălţătoare, atât de folositoare în aceste vremuri grele, în care societatea eclipsează micile bucurii ale vieţii”, transmite Andrei Stoeanof potenţialului său public.

Intrarea se face contra sumei de 5 lei, bani care reprezintă donaţie către fondul de premiere al festivalului.

Organizatorii evenimentului sunt pub-ul “La Fierărie”, pizzeria “La Bomba”, Librăriile Alexandria şi ForeverFolk.


Intră acum și în grupul de