Trei premii I au fost obținute de elevi ai Colegiului Național „Eudoxiu Hurmuzachi” Rădăuți la etapa națională a olimpiadelor școlare


Intră acum și în grupul de

Directorul Colegiului Național „Eudoxiu Hurmuzachi” Rădăuți, profesorul Adrian Nicolae Puiu a anunțat, duminică, rezultate de excepție obținute de elevi ai unității liceala la faza națională a olimpiadelor școlare.

El a spus că trei elevi ai colegiului s-au întors cu premiul I de la etapa națională a Olimpiadelor de Religie, respectiv de Limba Germană modernă.

Astfel,  elevul Sava Matei, din clasa a X-a C, care a participat la Olimpiada Națională de Religie, a fost notat cu 9,90, iar eleva Molea Maria, din clasa a XI-a G, care a participat la aceeași olimpiadă, a fost notată cu 10,00, ambii elevi pregătiți de prof. Miriam Leon-Postolache obținând premiul I.  

Și eleva Bianca Pătrăucean, din clasa a XI-a E, care a participat la Olimpiada Națională de Limba Germană modernă – nivel C1, îndrumată de prof. Elena Anton, a obținut premiul I.

„Ne înclinăm cu gratitudine în fața celor trei elevi și două doamne profesoare cărora le mulțumim pentru această performanță de excepție în anul 150 al existenței colegiului nostru!,” a declarat directorul colegiului rădăuțean.


Intră acum și în grupul de