Acasă Actualitate Sportivii suceveni de la Acvila Bucovina au câștigat 12 medalii la Cupa...

Sportivii suceveni de la Acvila Bucovina au câștigat 12 medalii la Cupa României 2023 Karate SKDUN


Intră acum și în grupul de

Sportivii suceveni de la Acvila Bucovina s-au întors cu 12 medalii după ce au participat, în week-end la Cupa României 2023 Karate SKDUN

Potrivit organizatorilor, 690 de practicanți de Karate Shotokan și-au măsurat măiestria în Sala “Gabriela Szabo” din Voluntari.



Timp de două zile, 28-29.04.2023, sportivii legitimați în cele 39 de cluburi participante la Cupa României 2023 Karate SKDUN au demonstrat că unitatea, determinarea și antrenamentul pot aduce rezultatele dorite.

Sportivii de la Acvila Bucovina – Karate Shotokan departament SKDUN din cadrul Federației Române de Arte Marțiale, au obținut 12 medalii.

Astfel, sportivii Acvila Bucovina au urcat de două ori pe cea mai înaltă treaptă a podiumului având câștigând locul 1, de trei ori au obținut locul 2 și au obținut de șapte ori locul 3.

Acvila Bucovina a felicitat toți sportivii participanți, dar și părinții pentru implicare, dar au fost transmise mulțumiri și Primăriei Comunei Mănăstirea Humorului pentru susținerea sportivilor și sportului.


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version