Thermonet anunță că sistează furnizarea încălzirii în municipiul Suceava, dar atenționează că instalațiile, inclusiv cele ale blocurilor rămân încărcate și sub presiune


Intră acum și în grupul de

Distribuitorul de agent termin în regim centralizat din municipiul Suceava, Thermonet SRL a anunțat, marți, că urmare a evoluției temperaturilor medii exterioare va proceda la sistarea furnizării încălzirii pentru municipiul Suceava începand de miercuri, 3 mai 2023, ora 8:00.

„lnstalațiile de încălzire din rețeaua secundară de alimentare cu agent termic, inclusiv instalațiile interioare ale blocurilor/scărilor de bloc rămân încărcate și sub presiune. Această măsura are în vedere protejarea instalațiilor de termoficare și evitarea degradării prin extinderea coroziunii (oxidării)”, arată compania .

Din acest motiv Thermonet reamintește că în conformitate cu prevederile legale este interzisă orice intervenție în instalațiile de termoficare fără acordul operatorului de sistem (SC Thermonet SRL).

„Pentru intervențiile neautorizate în retea, precum și pentru orice alte acțiuni ale utilizatorilor care pot provoca daune materiale în instalațiile  interioare ale imobilelor, Thermonet  nu își asumă responsabilitatea”, a precizat operatorul.

Totodată, pentru oricare alte disfuncționalități sesizate cu privire la calitatea furnizării energiei termice abonații sunt rugați să informeze de urgență dispeceratul Thermonet la numarul 0230.520.924.


Intră acum și în grupul de