Patru medalii de aur, trei medalii de argint și două de bronz câștigate de sportivii suceveni la Campionatul Național de Karate WUKF pentru copii


Intră acum și în grupul de

Campionatul Național al României de Karate WUKF pentru copii s-a desfășurat în week-end la sala sporturilor din Mediaș.

La acest eveniment sportiv au fost prezenți 600 de sportivi participanți din 54 de cluburi cu 1.481 de intrări ale acestei discipline sportive.

Competiția s-a desfășurat sub egida FRK.WUKF.și a beneficiat de o prezență formata doar din arbitrii „A” acreditați și licențiați FRK.WUKF.2023.

Asociația Club Sportiv Atletic Bucovina sub îndrumarea și pregătirea antrenorului Ovidiu Corduneanu- centura neagra 4 DAN-, a reușit să aducă acasă 4 medalii de aur, respectiv locul 1 , 3 medalii de argint, locul 2, și două medalii de bronz,locul 3.

Sportivii Asociației Club Sportiv Atletic Bucovina au urcat pe podium de 9 ori, după cum urmează:

VICTOR REZUS – locul 1 și titlul de campion național la proba de kata individual, locul 2la proba de kihon, vicecampion national !

POPESCU YANNIS – locul 1, campion national la proba de kihon, locul 2 la proba de kata, vicecampion national

Locul 3 la Kumite

Campioană națională locul 1la kata si locul 1 la kihon, GULEI FLAVIA

YASMINA TREMURICI locul 2 la kata, vicecampioană națională

Asociația SC Atletic Bucovina a încheiat cu succes campionatul national cu Vlad Cazac care a adus a noua medalie obținând medalia de bronz, locul 3 la proba de Kihon.

„Felicitări sportivilor de la ACS „ATLETIC BUCOVINA” pentru rezultatele obținute. Mulțumim tuturor celor care au participat, personalului FRK WUKF, oficiali, arbitrii și colaboratorilor și nu în ultimul rând părinților sportivilor din club care s-au implicat, dedicat și au susținut copiii”, a transmis Ovidiu Corduneanu.


Intră acum și în grupul de