Si-a batut tovarasii de pahar cu pumnii si picioarele de i-a bagat in spital


Intră acum și în grupul de

Doi bărbaţi au fost internaţi în Spitalul din Rădăuţi după ce au fost bătuţi cu pumnii şi picioarele de un tovarăş de pahar. Marţi, în jurul orei 20.00, B. Ilie, de 30 ani, din municipiul Rădăuţi, fiind în stare de ebrietate, a intrat „nepoftit” în locuinţa lui M. Ioan, de 63 ani, din comuna Gălăneşti, împreună cu care obişnuia să consume băuturi alcoolice, în locuinţă aflându-se şi S. Vasile, de 52 ani, din aceeaşi localitate.

În urma unui conflict spontan, B. Ilie i-a agresat fizic pe cei doi, lovindu-i cu pumnii şi picioarele, în zona feţei şi a toracelui. Întrucât cei doi acuzau dureri puternice la nivelul capului, agenţii Postului de Poliţie Gălăneşti au solicitat prezenţa la faţa locului a unei ambulanţe, fiind transportaţi la Spitalul Municipal Rădăuţi.

După primele investigaţii medicale, S. Vasile a fost internat cu diagnosticul: „efizem subcutanat, fracturi costale multiple, os molar fracturat”, necesitând pentru vindecare aproximativ 30 de zile de îngrijiri medicale, iar M. Ioan a fost internat cu diagnosticul: „traumatism cranian prin agresiune”, necesitând pentru vindecare aproximativ 6-7 zile de îngrijiri medicale.

Agresorul este cercetat pentru săvârşirii infracţiunilor de violare de domiciliu, vătămare corporală şi lovire sau alte violenţe.


Intră acum și în grupul de