De luni, ne facem buletinele la Mall (VIDEO)


Intră acum și în grupul de

După o lungă aşteptare, Serviciul de Evidenţă a populaţiei din cadrul IPJ Suceava se va muta într-un spaţiu corespunzător pentru derularea activităţii.

Începând de luni, 7 februarie, toţi cei care vor dori să-şi facă buletin ori vor să-şi schimbe actele de identitate vor fi nevoiţi să se deplaseze până la Iulius Mall.

Decizia de mutare vine după mai multe solicitări ale angajaţilor din cadrul acestui serviciu de îmbunătăţire a spaţiului în care îşi derulează activitatea. Trecut în subordinea municipalităţii, Serviciul de Evidenţă a Populaţiei putea primi ajutor doar de la conducerea administrativă a oraşului.

Din păcate însă, Primăria Suceava nu putea face nicio intervenţie asupra clădirii de pe str. Oituz, unde s-a aflat până acum acest department, deoarece imobilul nu este în proprietatea administraţiei locale, iar legislaţia nu permite.

De luni însă birourile, se mută cu toate actele şi aparatura din dotare la Mall unde va beneficia de condiţii moderne pentru derularea activităţii.

Mai mult, până la finele săptămânii (joi 3 februarie şi vineri 4 februarie) nu se mai primesc acte pentru emiterea de noi cărţi de identitate.


Intră acum și în grupul de