Tinerii ce doresc locuinte ANL trebuie sa se prezinte din nou la Primarie (VIDEO)


Intră acum și în grupul de

Toate persoanele care au depus până acum solicitări pentru obţinerea unei locuinţe ANL precum şi cei care intenţionează să facă astfel de solicitări trebuie să facă obligatoriu o vizită pe la sediul municipalităţii, până cel târziu la finele acestei luni.

Conform declaraţiilor oferite de edilul-şef al municipiului reşedinţă de judeţ, Ion Lungu, în cadrul unei conferinţe de presă organizate pe parcursul zilei de miercuri, “atât cei care au dosare depuse cât şi viitorii solicitanţi trebuie conform legislaţiei în vigoare să se prezinte în faţa angajaţilor Primăriei din cadrul Serviciului de Spaţiu Locativ până la sfârşitul lunii februarie, altfel riscă să fie scoşi din evidenţe”.

În ceea ce-i priveşte pe solicitanţii mai vechi, vizita acestora este absolut necesară în vederea reactualizării dosarului depus pentru obţinerea unui apartament ANL deoarece “an de an pot să apară nenumărate schimbări”.

Pentru a obţine o locuinţă de la Primăria Sucevei trebuie ca solicitantul să dovedească cu acte că are cel mult 35 de ani, louieşte în prezent pe raza municipiului Suceava şi deţine un loc de muncă în oraş sau pe o rază de 10 km în jurul acestuia.


Intră acum și în grupul de