Doar patru din cei  șapte candidați suceveni la sesiunea specială a Bacalaureatului au promovat examenul


Intră acum și în grupul de

Patru dintre cei șapte candidați suceveni care au susținut Bacalaureatul în sesiunea specială-2023  au fost declarați reușiți înainte de soluționarea contestațiilor.

Rezultatele înainte de contestații ale  examenului de Bacalaureat din sesiunea specială 2023 au fost afișate vineri, pe site-ul Inspectoratului Școlar Prahova.

Astfel, patru dintre cei șapte candidați suceveni prezenți au reușit să promoveze examenul cu medii cuprinse între 7,38 și 9,23, iar alți trei candidați au fost declarați respinși.

Depunerea contestațiilor a avut loc în cursul zilei de vineri, în intervalul orar 12,00- 14,00, iar afișarea rezultatelor finale este prevăzută pentru data de 29 mai 2023.

Probele sesiunii speciale 2023 s-au desfășurat în perioada 11-25 mai la Colegiul Național “Nicolae Iorga” din localitatea prahoveană Vălenii de Munte.

Sesiunea specială a Bacalaureatului este destinată, potrivit Ministerului Educației, absolvenților de liceu participanți la loturile olimpice și la competițiile sportive și artistice internaționale care se desfășoară în aceeași perioadă cu sesiunea Iunie-Iulie a examenului național de bacalaureat 2023 și/ sau pentru absolvenții de liceu care susțin examenul de admitere la academii militare din Statele Unite ale Americii.


Intră acum și în grupul de