Concurs cu premii pentru plata impozitelor (VIDEO)


Intră acum și în grupul de

În pofida numărului destul de mare de suceveni care s-au prezentat în prima lună a acestui an la ghişeele Primăriei pentru a achita taxele şi impozitele pe 2011, ritmul încasărilor nu este cel scontat.

În comparaţie cu perioada similară a anului trecut, s-a reuşit strângerea a doar puţin peste 70% faţă de 2010.

Astfel, pentru a stimula persoanele care până acum nu şi-au plătit birurile pe anul în curs, administraţia publică locală a organizat un concurs.

Conform declaraţiilor făcute de edilul şef al Sucevei, Ion Lungu, competiţia gen tombolă este făcută în colaborare cu unitatea bancară ce s-a ocupat cu montarea POS-urilor la ghişeele Primăriei pentru efectuarea plăţilor prin card.

“Prin concursul intitulat – Plăteşte cu cardul taxele şi impozitele la Primărie – se doreşte în primul rând stimularea cetăţenilor să-şi achite impozitele cu ajutorul cardului şi cred că premiile oferite de către bancă sunt binevenite având în vedere că unele acoperă chiar valoarea acestora”, a spus Ion Lungu.

La concurs pot participa, până pe data de 31 martie, atât persoanele fizice cât şi cele juridice care işi derulează activitatea pe raza oraşului.

Cele 10 premii puse la bătaie, a căror valoare este cuprinsă între 50 şi 250 de lei, în funcţie de cuantumul impozitului achitat, vor fi acordate prin tragere la sorţi pe data de 11 aprilie.


Intră acum și în grupul de