Si-a pus capat zilelor din cauza certurilor cu sotia (VIDEO)

Scandalurile tot mai dese pe care un bărbat din Suceava le avea în ultima perioadă cu partenera de viaţă l-au determinat pe acesta să-şi pună capăt zilelor la vârsta de 59 de ani.

Incidentul s-a petrecut pe parcursul serii de luni pe Aleea Jupiter din municipiul reşedinţă de judeţ, când omul s-a aruncat de la balcon.

Vecinii afirmă faptul că de ceva timp victima consuma adeseori băuturi alcoolice iar apoi începeau scandalurile în casă. Luni seară, bărbatul s-a dus din nou în vizită la nişte vecini de pe scară unde a băut mai multe pahare spunându-le acestora de mai multe ori că nu mai suportă şi vrea să-şi pună capăt zilelor. Nimeni nu l-a crezut însă în stare de acest lucru, dar victima era decisă să-şi ducă gândurile la bun sfârşit.

Gestul bărbatului a fost observat de un alt locuitor din zonă care nu a mai avut ce să facă decât să sune de urgenţă la 112. “La un moment dat, când vecinii au plecat din sufrageria unde consumau băuturi alcoolice, victima a ieşit la balconul apartamentului şi s-a aruncat de la etajul 3. În timp ce era la balcon, a fost observat de către C. Daniel, ce se afla în blocul de vis-a-vis şi care a declarat că victima era singură în balcon, s-a aşezat pe marginea acestuia cu picioarele în exterior, după care, ţinându-se în mâini şi-a dat drumul în gol”, ne-a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Suceava, insp. princ. Gabriel Panţiru.

Sosit de urgenţă la faţa locului, un echipaj de la Ambulanţă l-a transportat pe om la Spitalul Judeţean Suceava.

“Victima a fost adusă la Unitatea de Primire a Urgenţelor, în jurul orelor 21:00, în comă de gradul doi cu politraumatism prin cădere de la înalţime, traumatism cranio-cerebral şi hemitorace stâng precum şi fractură de bazin. După primele investigaţii acesta a fost transferat imediat în secţia de specialitate, dar în ciuda eforturilor depuse de medici, viaţa nu i-a mai putut fi salvată”, a declarat dr. Tiberius Brădăţan.

După 59 de ani de viaţă omul a murit, după mai bine de două ore de chin, după ce s-a aruncat de la etajul trei.

La scurtă distanţă de primul incident, medicii suceveni s-au confruntat cu un alt caz, în care un bărbat a venit cu grave leziuni, după ce căzuse de la înălţime.

În vârstă de 85 de ani, acesta locuia în Dolheştii Mari şi a ajuns în stare gravă la principala unitate sanitară din judeţ, după ce a căzut din podul casei.

Din păcate, vârsta înaintată a victimei şi leziunile grave suferite nu le-au acordat nici o şansă doctorilor care nu au putut face altceva decât să constate decesul bătrânului.

loading...