Si-a pus capat zilelor din cauza certurilor cu sotia (VIDEO)


Intră acum și în grupul de

Scandalurile tot mai dese pe care un bărbat din Suceava le avea în ultima perioadă cu partenera de viaţă l-au determinat pe acesta să-şi pună capăt zilelor la vârsta de 59 de ani.

Incidentul s-a petrecut pe parcursul serii de luni pe Aleea Jupiter din municipiul reşedinţă de judeţ, când omul s-a aruncat de la balcon.

Vecinii afirmă faptul că de ceva timp victima consuma adeseori băuturi alcoolice iar apoi începeau scandalurile în casă. Luni seară, bărbatul s-a dus din nou în vizită la nişte vecini de pe scară unde a băut mai multe pahare spunându-le acestora de mai multe ori că nu mai suportă şi vrea să-şi pună capăt zilelor. Nimeni nu l-a crezut însă în stare de acest lucru, dar victima era decisă să-şi ducă gândurile la bun sfârşit.

Gestul bărbatului a fost observat de un alt locuitor din zonă care nu a mai avut ce să facă decât să sune de urgenţă la 112. “La un moment dat, când vecinii au plecat din sufrageria unde consumau băuturi alcoolice, victima a ieşit la balconul apartamentului şi s-a aruncat de la etajul 3. În timp ce era la balcon, a fost observat de către C. Daniel, ce se afla în blocul de vis-a-vis şi care a declarat că victima era singură în balcon, s-a aşezat pe marginea acestuia cu picioarele în exterior, după care, ţinându-se în mâini şi-a dat drumul în gol”, ne-a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Suceava, insp. princ. Gabriel Panţiru.

Sosit de urgenţă la faţa locului, un echipaj de la Ambulanţă l-a transportat pe om la Spitalul Judeţean Suceava.

“Victima a fost adusă la Unitatea de Primire a Urgenţelor, în jurul orelor 21:00, în comă de gradul doi cu politraumatism prin cădere de la înalţime, traumatism cranio-cerebral şi hemitorace stâng precum şi fractură de bazin. După primele investigaţii acesta a fost transferat imediat în secţia de specialitate, dar în ciuda eforturilor depuse de medici, viaţa nu i-a mai putut fi salvată”, a declarat dr. Tiberius Brădăţan.

După 59 de ani de viaţă omul a murit, după mai bine de două ore de chin, după ce s-a aruncat de la etajul trei.

La scurtă distanţă de primul incident, medicii suceveni s-au confruntat cu un alt caz, în care un bărbat a venit cu grave leziuni, după ce căzuse de la înălţime.

În vârstă de 85 de ani, acesta locuia în Dolheştii Mari şi a ajuns în stare gravă la principala unitate sanitară din judeţ, după ce a căzut din podul casei.

Din păcate, vârsta înaintată a victimei şi leziunile grave suferite nu le-au acordat nici o şansă doctorilor care nu au putut face altceva decât să constate decesul bătrânului.


Intră acum și în grupul de