Viol in grup la Vicovu de Sus (VIDEO)


Intră acum și în grupul de

Trei tineri au fost băgaţi în arest, iar un altul este căutat de poliţişti deoarece a dispărut de la domiciliu, după ce au violat o tânără din Vicovu de Sus. Purtătorul de cuvânt al IPJ Suceava, inspector principal Gabriel Panţiru, a informat miercuri, că la sediul Poliţie Oraşului Vicovu de Sus s-a prezentat C. Ileana, de 19 ani, din comuna Vicovu de Jos, care a sesizat faptul că în noaptea de duminică spre luni, a fost victima unui viol.

Astfel duminică, în jurul orei 21.00, C. Ileana împreună cu prietena sa P. Andreea, de 19 ani, din comuna Straja, au plecat din localitatea Straja cu un autoturism condus de M. Constantin, de 21 ani, din municipiul Rădăuţi, pe care l-au sunat anterior pentru a le duce până la un club din oraşul Vicovu de Sus.

Pe raza oraşului Vicovu de Sus, conducătorul autoturismului s-a abătut din drum spre locuinţa sa, unde cu forţă şi ameninţări, ajutat şi de C. Vasile, de 20 ani, M. Costică, de 24 ani şi G. Dumitru, de 20 ani, toţi din localitate, le-au introdus în imobil, după care au închis uşa de acces în locuinţă.

La intrarea în locuinţă, M. Constantin i-a luat telefonul Ilenei C. Cele două fete au fost obligate să consume băuturi alcoolice, dar acestea au refuzat, aruncând băutura. În locuinţă se mai afla şi C. Vasile , de 27 ani, localnic, care la un moment dat împreună cu P. Andreea au plecat la domiciliul acestuia, unde au stat o perioadă după care P. Andreea a plecat la domiciliul ei.

„După plecarea celor doi, M. Constantin a lovit-o pe C. Ileana cu palmele şi cu pumnii în zona feţei, a ameninţat-o cu acte de violenţă, după care a obligat-o prin forţă să întreţină relaţii sexuale cu el. După aceasta succesiv, prin constrângere fizică C. Vasile şi M. Costică au întreţinut şi ei relaţii sexuale cu victima, iar G. Dumitru a încercat şi el să o violeze, însă a fost împiedicat de M. Constantin. P. Andreea a declarat faptul că M. Constantin şi G. Dumitru au încercat să o violeze, însă fără ca fapta să se consume”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Suceava.

Fata a fost transportată la Serviciul de medicină legală Suceava unde a fost diagnosticată cu : „echimoze şi escoriaţii ce pot data din 13.02.2011 şi care necesită pentru vindecare 2-4 zile îngrijiri medicale. Aceasta prezintă deflorare recentă ce poate data din 13.02.2011, ocazie cu care s-a putut produce şi echimoza paralabială stângă”.

Poliţiştii au întocmit dosar de cercetare penală pentru comiterea infracţiunilor de viol, lipsire de libertate şi tâlhărie pentru M. Constantin, C. Vasile, G. Dumitru şi M. Costică, ultimul fiind dispărut de la domiciliu, primii trei fiind reţinuţi pe o perioadă de 24 ore, urmând să fie prezentaţi instanţei de judecată cu propunerea de arestare preventivă.


Intră acum și în grupul de