Acasă Actualitate Batrana tepuita prin telefon de presupusa nora

Batrana tepuita prin telefon de presupusa nora


Intră acum și în grupul de

O bătrână din Boroaia a primit o ţeapă de 2.800 lei de la o femeie care la telefon s-a dat drept nora acesteia. Poliţiştii au reuşit să dea de urma acesteia din urmă, Judecătoria Fălticeni dispunând arestarea pentru 29 zile. Totul a început pe 29 ianuarie 2011, când Poliţia municipiului Fălticeni a fost sesizată de M. Elena, de 74 de ani, din comuna Boaroaia, despre faptul că la 28 şi 29.01.2011 a fost victima infracţiunii de înşelăciune, fiindu-i cauzat un prejudiciu de 2.800 de lei.

Bătrâna le-a spus poliţiştilor că pe 28 şi 29 ianuarie a acestui an a fost apelată pe telefonul fix de o femeie, care s-a prezentat ca fiind nora sa, solicitându-i să-i cumpere mai multe cartele de reîncărcare şi determinând-o să-i transmită codurile de reîncărcare, fiindu-i cauzat prejudiciul menţionat.



În urma măsurilor întreprinse de poliţişti a fost identificată suspecta de comiterea faptei ca fiind T. Mihaela, de 22 ani, din comuna Vultureşti, judeţul Vaslui, iar în baza probelor administrate, s-a solicitat şi obţinut efectuarea unei percheziţii la domiciliul acesteia.

Miercuri, a fost efectuată o percheziţie la domiciliul tinerei, fiind identificate mijloace de probă, respectiv 8 telefoane mobile şi înscrisuri, astfel încât s-a dispus începerea urmăririi penale.

Totodată s-a emis ordonanţă de reţinere, după care, în baza probatoriului administrat a fost prezentată la Judecătoria Fălticeni, instanţa de judecată dispunând arestarea preventivă pe o perioadă de 29 zile a acesteia sub aspectul comiterii infracţiunii de înşelăciune, fiind introdusă în arestul IPJ Suceava.


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version