Prinsi de politisti in timp ce incercau sa vanda droguri (VIDEO)


Intră acum și în grupul de

Trei tineri cu vârstele cuprinse între 20 şi 30 de ani se vor gândi mult timp “la rece” dacă se merită să te apuci de trafic cu droguri.

Asta după ce, pe parcursul zilei de miercuri, poliţiştii Serviciului Antidrog din cadrul B.C.C.O. Suceava, cu sprijinul lucrătorilor din cadrul Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Suceava, au realizat prinderea în flagrant a tinerilor.

Este vorba despre Alexandru M. din comuna Şaru Dornei si Samuel A. şi Dragoş P. din Vatra Dornei. Ei au fost prinşi chiar în momentul în care încercau să valorifice cantitatea de 220 de grame de cannabis în schimbul sumei de 1000 de euro.

Conform datelor pe care le deţinem, ulterior reţinerii tinerilor comercianţi, au fost efectuate şi nu mai puţin de cinci percheziţii domiciliare, fiind puse în executare cinci mandate de aducere astfel că alte două persoane s-au alăturat grupului implicat în tranzacţia cu droguri de risc.

De altfel, după ce au fost prezentate instanţei Tribunalului Suceava, primele trei persoane s-au şi ales cu arest preventiv pentru 29 de zile, cercetările fiind continuate de procurori din cadrul D.I.I.C.O.T. Suceava pentru identificarea tuturor participanţilor la săvârşirea activităţilor infracţionale şi tragerea acestora la răspundere.


Intră acum și în grupul de