Unelte furate dintr-o baraca improvizata din Ipotesti


Intră acum și în grupul de

Mai multe unelte aflate într-o baracă improvizată au dispărut în week-end, cu tot cu o parte din construcţie. Agenţii Postului de Poliţie Ipoteşti au fost sesizaţi telefonic de M. Marius, de 62 ani, din comuna Moara, despre faptul că în perioada 25-27.02.2011, persoane necunoscute au distrus o baracă auto improvizată din tablă, aparţinând părinţilor săi, situată pe raza comunei Ipoteşti. Din interior au fost sustrase mai multe bunuri, valoarea prejudiciului fiind în jur 1500 lei.

Hoţii au tăiat cu o daltă sau topor, cupola, uşa de la intrare şi partea laterală a barăcii, pe care le-au sustras. De asemenea din baracă au mai sustras, un târnăcop, două hârleţe, două lopeţi, un topor, un foarfece de curăţat pomi, un fierăstrău, două valuri de sârmă ghimpată noi, cuie, un ciocan, un cleşte şi un patent, bunuri pe care le-au transportat de la faţa locului cu un faeton.

Poliţiştii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de distrugere şi furt calificat, cercetările fiind continuate în vederea identificării şi tragerii la răspundere penală a autorilor.


Intră acum și în grupul de