Locatarii unui bloc din Campululng Moldovenesc au ramas fara lemn de foc


Intră acum și în grupul de

Un incendiu izbucnit la mai multe magazii au lăsat locatarii unui bloc din Câmpulung Moldovenesc fără lemn de foc. Luni, la ora 13:17, prin serviciul 112 a fost anunţat un incendiu la trei magazii gospodăreşti, în care se depozitau lemne de foc, aparţinând unor locatari ai unui bloc, din municipiul Câmpulung Moldovenesc, str. Molidului. La faţa locului, s-a deplasat echipaje ale Detaşamentului de pompieri Câmpulung Modovenesc cu două autospeciale.

La sosirea acestora, ardeau cele trei magazii, corp comun, construite din lemn, cu învelitoare din draniţă, existând posibilitatea de propagare la anexele învecinate şi patru apartamente din blocul aflat în imediata apropiere.

Pompierii au salvat anexele învecinate şi cele patru apartamente ale blocului, însă flăcările au ars cele trei anexe, pe o suprafaţă de aproximativ 20 de metri pătraţi şi circa un metru cub lemne de foc.

Potrivit ISU Bucovina, incendiul a izbucnit din cauza unor scântei provenite din coşul de evacuare a fumului, deteriorat.


Intră acum și în grupul de