Fara permis, la volanul unei masini plina cu bunuri furate dintr-un uscator


Intră acum și în grupul de

Poliţiştii fălticeneni au întocmit dosar penal pe numele unui tânăr din Dolhasca ce conducea fără permis o maşină, în interior fiind găsite tot felul de obiecte furate. Duminică, la ora 14.00, pe strada Armatei din municipiul Fălticeni a fost depistat în trafic S. Nicuşor, de 25 de ani, din oraşul Dolhasca, în timp ce conducea autoturismul fără a poseda permis de conducere.

Când poliţiştii şi-au aruncat o privire în maşină, în interior au găsit mai multe bunuri, respectiv două biciclete deteriorate, boxe auto, oglinzi auto, ştergătoare de parbriz, cablu de ambreiaj, trusă medicală auto, triunghi reflectorizant şi alte bunuri.

Întrebat despre provenienţa bunurilor, S. Nicuşor a precizat iniţial că le-a primit de la o cunoştinţă, dar în urma cercetărilor s-a stabilit că bunurile au fost sustrase din uscătorul unui bloc, de pe str. Republicii, din localitate, ce aparţine lui S. Doru, din municipiul Fălticeni.

Prejudiciul creat se ridică la suma de 5000 lei, fiind recuperat în totalitate.

Poliţiştii au întocmit dosar penal pentru conducerea pe drumurile publice unui autovehicul fără a poseda permis de conducere şi furt calificat.


Intră acum și în grupul de