Carmen Agoutin: In actuala guvernare toate femeile sunt eroine (VIDEO)


Intră acum și în grupul de

Preşedintele Organizaţiei de femei PSD Suceava, consilierul judeţean Carmen Agoutin, a declarat, luni, că toate femeile din România sunt eroine în actuala guvernare PDL întrucât reuşesc să facă faţă situaţiei de neacceptat din ţară .

Agoutin a felicitat într-o conferinţă de presă toate femeile din ţară arătând că acestea trebuie să facă inginerii financiare pentru a se descurca cu banii puţini de care dispun şi că reuşesc totuşi să-şi trimită copiii la şcoală.

„Sunt mame eroine în guvernarea actuală”, a spus consilierul judeţean PSD.

Ea a mai spus că preşedintele Traian Băsescu nu consideră suficient efortul făcut de femei şi că le trimite să-şi ia un serviciu în plus în timp ce statul smulge copiii din braţele mamelor lor mult prea devreme, nelăsându-le în concediu maternal de doi ani.

Agoutin le-a reamintit guvernanţilor că în viaţa unui copil, mama este primul dascăl şi că sunt foarte importanţi primii şapte ani de-acasă ai unui copil, dar a constatat că cei aflaţi acum la putere nu au de unde ştii aceste lucruri întrucât se constată că nu au cei şapte ani de-acasă.

Preşedintele organizaţiei de femei social democrate sucevene a subliniat că femeile din România sunt umilite de „femeile” lui Traian Băsescu ce sunt promovate în diferite poziţii pe alte criterii decât cele uzuale.

„Nu uitaţi şi nu vă complăceţi. Trebuie să luăm atitudine”, a mai spus Carmen Agoutin.


Intră acum și în grupul de