Destinatia Bucovina, prezentata de Udrea si Flutur la Targul International de Turism de la Berlin (VIDEO)


Intră acum și în grupul de

Preşedintele CJ Suceava, Gheorghe Flutur, a participat, miercuri, împreună cu ministrul Dezvoltării Regionale şi Turismului, Elena Udrea, la deschiderea Târgului Internaţional de Turism de la Berlin.

Primul stand vizitat a fost cel al Bucovinei unde oferta turistică este susţinută interactiv prin demonstraţii ale meşterilor populari.

Vizitatorii târgului apreciază oferta gastronomică a standului Bucovinei, unde se fac şi degustări de preparate tradiţionale.

Totodată, dansul şi obiceiuri din Bucovina sunt prezentate publicului german de Ansamblul Artistic “Ciprian Porumbescu”.

La Târgul de la Berlin, Bucovina prezintă conceptul Bucovina-O stare de spirit, proiectele Pelerin în Bucovina şi Paştele în Bucovina, dar şi mănăstirile din patrimoniul mondial UNESCO aflate pe teritoriul judeţului Suceava.

La vizitarea standului Bucovinei, ministrul Dezvoltării Regionale şi Turismului, Elena Udrea, a primit o traistă, un obiect de ceramică, un ştergar şi un ou de struţ încondeiat.

Elena Udrea a participat împreună cu Gheorghe Flutur şi la o întâlnire cu reprezentanţii tur-operatorului german TUI, care vinde pachete turistice pe Litoralul românesc.

Ministrul a arătat în cadrul discuţiilor că intenţionează să lărgească parteneriatul cu TUI şi la alte zone ale ţării.


Intră acum și în grupul de