VIDEO//Călătorie de coșmar de la Cluj la Suceava cu un tren aglomerat, cu 42 de grade Celsius, fără aer condiționat și cu geamurile închise


Intră acum și în grupul de

Un cititor News Bucovina a transmis redacției că a avut o călătorie de coșmar cu trenul care nu avea aer condiționat, iar temperatura a ajuns la 42-43 de grade Celsius.

„Sunt din Suceava, iar  ieri am venit de la Cluj la Suceava cu un tren defect fără aer condiționat și fără geamuri deschise”, s-a plâns călătorul sucevean care a precizat că vagonul în care a călătorit era „blindat” la temperaturi de 42/43°.

El a menționat că trenul a fost foarte aglomerat cu călători și în picioare, atât bătrâni cât și copii.

@newsbucovina.ro

Fără aeer condiționat, fără geamuri deschise…ca-n cuptor…efectiv bătaie de joc! De la Cluj la Suceava…#cfr #tren #sauna #suceava

♬ sunet original – NewsBucovina

„Spunându-I șefului de tren că murim de cald și să facă ceva, m-a luat la mișto spunându-mi că trebuia să vin cu avionul dacă nu suport căldura și că el cum o suportă”, a menționat sursa citată care a menționat că a fost agresată verbal.

Mai mult, suceveanul a sunat la 112 și la Dej a venit poliția și ambulanța.

„Au oprit trenul, dar nu s-a rezolvat nimic decât că au luat o persoană căreia i s-a făcut rău de la căldură”, a mai arătat sursa citată.


Intră acum și în grupul de