Minor din Stulpicani, „sechestrat” si batut de un consatean (VIDEO)


Intră acum și în grupul de

Fiind suspectat de un consătean că i-ar fi tăiat cauciucurile de la maşină, un minor din Stulpicani a fost bătut de acesta.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava, Gabriel Panţiru joi, la ora 17.04, T. Elena, din comuna Stulpicani a reclamat faptul că fiul ei T. Ş., în vârstă de 14 ani, a fost sechestrat de către fraţii F. George şi F. Constantin din localitate, cu un autoturism cu numere de înmatriculare străine şi l-au transportat în loc necunoscut.

Poliţiştii au demarat investigaţiilor aflând că, în jurul orei 16.00, F. George, de 24 ani însoţit de fratele său F. Constantin şi alte trei persoane, s-au deplasat la locuinţa Elenei T. întrebând-o unde este fiul ei T.Ş., deoarece trebuie să-i plătească contravaloarea a patru anvelope pe care i le-ar fi tăiat în urmă cu două zile.

După această discuţie, F. George împreună cu ceilalţi a plecat. În jurul orei 16.15, F. George, în timp ce se deplasa cu autoturismul, s-a întâlnit cu minorul T.Ş., care conducea un atelaj hipo.

Acesta a oprit autoturismul şi, din maşină, i-a făcut semn minorului să se urce în autoturism. Acesta crezând că F. George vrea să-i comunice ceva a coborât din atelaj şi s-a urcat în autoturism pe bancheta din dreapta faţă. În autoturism nu mai erau şi alte persoane.

„F. George şi-a continuat deplasarea spre comuna Ostra, schimbând direcţia de mers spre Muncel pe drumul forestier de pe malul pârâului cu acelaşi nume. În timpul deplasări F. George l-a lovit cu palmele peste faţă pe minor, reproşându-i faptul că i-a tăiat cauciucurile de la maşină. La un moment dat a oprit maşina, i-a cerut minorului să coboare, a coborât şi el şi a început să-l lovească din nou. Victima a fugit înspre albia pârâului şi, după ce F. George a plecat cu maşina, a revenit în drumul forestier şi de aici pe jos a plecat spre domiciliu. Ajuns acasă a relatat mamei sale cele petrecute, iar aceasta a sesizat poliţia”, a precizat Gabriel Panţiru.

Acesta a adăugat că cercetări continuă pentru lovire şi alte violenţe, urmând a se dispune procedural prin Parchetul de pe lângă Judecătoria Gura Humorului.


Intră acum și în grupul de