Au gasit hotul in soc hipotermic, intr-o coliba de la marginea Radautiului (VIDEO)


Intră acum și în grupul de

Un minor dintr-o comună tulceană ce a furat bunuri din mai multe locuinţe de pe raza judeţului a fost găsit cu ajutorul unui câine poliţist, într-o colibă de lângă poligonul de la marginea Rădăuţiului. Poliţiştii l-au găsit în şoc hipotermic şi cu picioarele degerate. Potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Suceava, inspector principal Gabriel Panţiru, agenţii Postului de Poliţie Volovăţ au fost sesizaţi despre faptul că în curtea locuinţei lui I. Petru din localitate, a fost observată o persoană transportând un bagaj în mână, deşi proprietarii locuinţei sunt plecaţi la muncă în străinătate.

Agenţii Postului de Poliţie Volovăţ s-au deplasat la faţa locului, iar persoana care a efectuat sesizarea le-a indicat direcţia în care a fugit suspectul. După o urmărire de aproximativ 4 km şi cu ajutorul câinelui de urmărire din dotarea Poliţiei municipiului Rădăuţi, persoana în cauză a fost identificată în apropiere de municipiului Rădăuţi, în lunca râului Suceava, într-o colibă de lângă poligonul „Vadu Vlădichii”. Este vorba despre minorul M. I., în vârstă de 17 ani, din comuna Cuciurova, sat Atmagea, judeţul Tulcea, care locuieşte fără forme legale pe raza comunei Burla.

„Acesta a sustras din locuinţă o unitate de calculator, un monitor marca LG, tastatură, mouse, boxe, căşti, aparat foto digital, o camera video, 12 pături groase producţie turcească, scule electrice -bormaşină, flex electric, îmbrăcăminte, două DVD-uri, o cafetieră, un radiator electric şi alte bunuri, urmând ca valoarea exactă a prejudiciului cauzat şi caracteristicile tuturor bunurilor sustrase să fie stabilite la întoarcerea în ţară a parţii vătămate. Întrucât minorul se afla în şoc hipotermic, a fost transportat cu o ambulanţă la Spitalul Municipal Rădăuţi, unde a rămas internat, fiind suspectat de degerături la nivelul membrelor inferioare, urmând ca la externare să fie continuate şi definitivate cercetările”, a precizat Gabriel Panţiru.

Poliţiştii au mai aflat că, în perioada februarie – martie 2011, minorul a mai intrat şi în alte 4 locuinţe de pe raza comunelor Burla şi Volovăţ, de unde a sustras şi distrus mai multe bunuri. Fiind audiat în spital, minorul a recunoscut comiterea tuturor furturilor.


Intră acum și în grupul de