Lucian Harșovschi, în discuții cu o suceveancă: Sunt viceprimar cu atribuții limitate. Suceveanca: Poate viitor primar, noi vă susținem


Intră acum și în grupul de

Viceprimarul Lucian Harșovschi a inspectat modul în care se reabilitează treptele și zonele pietonale din municipiul Suceava împreună cu „nea Mișu”, cel care a montat pavele în tot orașul.

„Suntem cu lucrările și pe esplanada blocului T1, Mărășești, unde înlocuim 800 mp de pavaj și 480 metri liniari de elemente de treaptă. De asemenea, refacem spațiile verzi și jardinierele cu elemente de zidărie”, a precizat viceprimarul.

Harșovschi i-a spus celui care montează pavelele că lumea înjură administrația locală că e plin orașul de pavele, la care „nea Mișu” a răspuns: „Dar ce să punem? Lasă că e cel mai frumos oraș din Moldova”.

Viceprimarul a menționat că esplanadele vor fi refăcute și că vor fi amplasate și jardiniere, iar pavajul va fi și roșu, dar și antracit.

O localnică i-a spus lui Harșovschi că pare că lucrările merg destul de greu, dar acesta i-a explicat că se face o lucrare temeinică și că e mult de lucru.

Harșovschi a spus că el e viceprimar cu atribuții limitate, dar o localnică i-a spus că îl susține pentru funcția de primar.

„Poate viitor primar și vă susținem. Vă susținem. Aveți toată susținerea noastră”, a spus suceveanca.


Intră acum și în grupul de