Spargeri la magazinele din Ostra


Intră acum și în grupul de

Mai multe magazine din localitatea suceveană Ostra au fost sparte de hoţi. Astfel, lucrătorii Postului de Poliţie Ostra au fost sesizaţi de către O. Ioan – administratorul unei societăţi comerciale din Ostra despre faptul că a constatat că uşile de la două magazine ale societăţii sale situate în centrul comunei, prezintă urme de forţare, iar din interiorul acestora se poate observa că lipsesc mai multe bunuri.

La faţa locului, poliţiştii au constatat că prin forţarea uşilor de acces, s-a intrat în incinta a două magazine situate într-un imobil din central comunei Ostra, din interiorul cărora au sustras mai multe bunuri în valoare de circa 1.830 lei.

Pe timpul efectuării cercetării la faţa locului, s-a prezentat şi N. Oltea care a reclamat că din spaţiul comercial ce-i aparţine şi care se află în curtea Şcolii de Arte şi Meserii Ostra, localizat la o distanţă de circa 70 metri de spaţiile comerciale mai sus menţionate, s-au furat mai multe bunuri.

Continuându-se cercetările, s-a constatat că de aici s-au sustras bunuri în valoare de 132 lei.

Poliţiştii spun că din toate cele trei spaţii comerciale s-au sustras bunuri constând în alimente, dulciuri, băuturi alcoolice şi ustensile de scris.

Lucrătorii Poliţiei oraşului Gura Humorului şi ai Postului de poliţie Ostra fac cercetări pentru furt calificat.


Intră acum și în grupul de