Ucis de un bustean


Intră acum și în grupul de

Un bărbat a decedat în curtea unei firme din municipiul Fălticeni, după ce a fost lovit în cap de un buştean. Acesta venise împreună cu soţia sa să cumpere nişte grinzi. Prin apelul de urgenţă 112, H. Constantin, din Fălticeni, inginer la o societate din Fălticeni a sesizat faptul că în curtea firmei a avut loc un accident soldat cu decesul lui P. Vasile, de 34 ani, din comuna Preuteşti.

La faţa locului, s-a deplasat o echipă operativă. Aceasta a constatat că P. Vasile însoţit de soţia sa, P. Florentina au venit cu căruţa la firma din municipiul Fălticeni pentru a cumpăra grinzi din lemn necesare pentru o construcţie de la locuinţă.

După ce a oprit căruţa în faţa porţii societăţii, P. Vasile a intrat în curte şi s-a deplasat spre hala în care se debitează cherestea. În timp ce se deplasa a trecut pe sub un buştean, care în acel moment era retezat de către M. Dumitru, de 58 ani, din comuna Mălini. Din cauza faptului că buşteanul era rezemat de un altul, în momentul în care M. Dumitru a terminat tăietura, acesta s-a rostogolit şi l-a lovit pe P. Vasile în zona capului, acesta decedând la scurt timp.

Poliţişti precizează că M. Dumitru nu este angajat al societăţii respective, fiind solicitat de administratorul acesteia să repare un motofierăstrău, iar în momentul producerii accidentului acesta proba modul de funcţionare al drujbei.


Intră acum și în grupul de