Autoturism plin cu tigari de contrabanda abandonat pe marginea unui drum din Marginea


Intră acum și în grupul de

Maşina unui tânăr bucureştrean a fost găsită abandonată şi plină cu ţigări de contrabandă, pe marginea unui drum din localitatea suceveană Marginea. Astfel, lucrătorii Postului de poliţie Marginea au găsit abandonat pe raza localităţii, într-o zonă limitrofă, un autoturism înmatriculat în municipiul Bucureşti.

La verificarea sumară a autoturismului s-a constatat că uşile erau asigurate, nefiind nimeni în interior, iar încărcătura de pe bancheta din spate părea a fi cu ţigări de contrabandă, astfel că s-a dispus ridicarea şi indisponibilizarea acestuia la sediul Poliţiei municipiului Rădăuţi, pentru continuarea cercetărilor.

După inventarierea conţinutului cutiilor găsite în autoturism, s-a constatat existenţa a 8.000 pachete ţigarete în valoare de 72.160 lei, ce au fost confiscate.

Poliţiştii au întocmit dosar de cercetare penală proprietarului autoturismului – M. Adrian de 19 ani din Bucureşti pentru contrabandă, pe numele acestuia fiind înaintat structurilor de poliţie de la locul de domiciliu, un mandat de aducere.


Intră acum și în grupul de