Autoturism plin cu tigari de contrabanda abandonat pe marginea unui drum din Marginea

Maşina unui tânăr bucureştrean a fost găsită abandonată şi plină cu ţigări de contrabandă, pe marginea unui drum din localitatea suceveană Marginea. Astfel, lucrătorii Postului de poliţie Marginea au găsit abandonat pe raza localităţii, într-o zonă limitrofă, un autoturism înmatriculat în municipiul Bucureşti.

La verificarea sumară a autoturismului s-a constatat că uşile erau asigurate, nefiind nimeni în interior, iar încărcătura de pe bancheta din spate părea a fi cu ţigări de contrabandă, astfel că s-a dispus ridicarea şi indisponibilizarea acestuia la sediul Poliţiei municipiului Rădăuţi, pentru continuarea cercetărilor.

După inventarierea conţinutului cutiilor găsite în autoturism, s-a constatat existenţa a 8.000 pachete ţigarete în valoare de 72.160 lei, ce au fost confiscate.

Poliţiştii au întocmit dosar de cercetare penală proprietarului autoturismului – M. Adrian de 19 ani din Bucureşti pentru contrabandă, pe numele acestuia fiind înaintat structurilor de poliţie de la locul de domiciliu, un mandat de aducere.