Grav accident rutier pe Calea Unirii


Intră acum și în grupul de

Mai multe persoana au ajuns în stare gravă sâmbătă, la Spitalul Judeţean Suceava în urma unui accident rutier ce a avut loc pe Calea Unirii. Astfel, B. Beniamin, de 20 ani, din oraşul Salcea, în timp ce conducea autoturismul pe banda întâi, nu s-a asigurat la schimbarea direcţiei de mers la trecerea pe banda a doua, acroşând lateral dreapta faţă autoturismul, condus de către F. Vasile, de 44 ani, din Suceava.

B. Beniamin a pierdut apoi controlul asupra direcţiei de mers, trecând peste separatorul de sensuri, pătrunzând pe sensul opus de circulaţie. Aici a intrat în coliziune frontală cu autoturismul condus de către B. Dumitru, de 53 ani, din localitate.

În urma impactului B Beniamin necesită pentru vindecare 20-25 zile de îngrijiri medicale şi S. Daniela, de 43 ani, din pasageră în celălalt autoturism are nevoie de 30-35 zile de îngrijiri. Mult mai grav a fost rănită G. Veronica, de 22 ani, din oraşul Solca, pasageră în autoturismul condus de B. Beniamin, diagnosticată cu „policontuzionată prin accident rutier, observaţii ruptură hepatică şi splină” ce necesită pentru vindecare 40-45 zile de îngrijiri medicale.

Conducătorii auto au fost testaţi cu aparatul etilotest rezultatul fiind negativ şi li s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.


Intră acum și în grupul de