Lipsa in gestiune de peste 1,5 miliarde lei vechi la un gater din Sadova


Intră acum și în grupul de

Poliţiştii din cadrul Biroului de Combatere a Delictelor Silvice împreună cu cei din cadru Serviciului de Investigare a Fraudelor şi specialişti silvici din cadrul I.T.R.S.V. Suceava, comisari din cadrul Gărzii Financiare Suceava şi inspectori din cadrul I.T.M. Suceava, au efectuat o verificare la o societate comercială din comuna Sadova, societate având ca obiect de activitate „debitarea şi comercializarea lemnului”. În urma verificărilor s-a constatat o diferenţă între stocul scriptic şi cel faptic.

Mai exact, s-a constatat o lipsă din stocul de material lemnos din depozite în cantitate de 856, 76 m.c. lemn lucru răşinoase, în valoare de aproximativ 159.000 lei.

Administratorul societăţii Z. Ioan, va fi cercetat pentru evaziune fiscală de către comisarii Gărzii Fincnciare.

De asemenea, poliţiştii din cadrul Biroului de combatere a delictelor silvice l-au depistat pe N. Toader, din comuna Dorna Candrenilor, sat Poiana Negrii, care în cursul lunii martie 2011 a tăiat ilegal 49 arbori esenţă răşinoasă, cu un volum total de 30,446 mc, din pădurea proprietate personală, situată pe raza localităţii de domiciliu. Valoarea prejudiciului este de 3.195 lei.

A fost întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „tăiere fără drept de arbori”.


Intră acum și în grupul de