Un sofer baut a amenintat cu surubelnita un motoscuterist


Intră acum și în grupul de

Poliţiştii au întocmit dosar penal pe numele unui bărbat din Adâncata pentru că a condus băut şi a ameninţat cu o şurubelniţă un motoscuterist. Duminică după-amiază, în jurul orei 17.30, lucrătorii Postului de poliţie Adâncata au fost sesizaţi prin apelul de urgenţă 112 de către S. Nicoleta, din localitate, despre faptul că o persoană conduce în stare de ebrietate un autoturism pe drumurile publice din comună.

Ajunşi la faţa locului, poliţiştii au găsit doi bărbaţi care se certau, S. Sebastian, de 32 ani, din municipiul Suceava şi B.Gheorghe, de 39 ani, localnic, lângă ei aflându-se un motoscuter şi un autoturism. Cele două persoane au fost controlate corporal, asupra lui B. Gheorghe găsindu-se şurubelniţa cu care S. Sebastian a afirmat că a fost ameninţat.

Conducătorul motoscuterului, S. Sebastian, a mai relatat faptul că B. Gheorghe a condus autoturismul pe raza comunei sub influenţa băuturilor alcoolice, astfel că cei doi au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0.96 mg/l alcool în aerul expirat pentru B. Gheorghe şi negativ în cazul lui S. Sebastian.

B. Gheorghe a fost condus la Spitalul Judeţean Suceava unde i s-a recoltat probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Acestuia i s-a întocmit dosar penal pentru conducerea pe drumurile publice a unui autoturism de către o persoană care are o îmbibaţie de peste 0,80 mg/l alcool pur în sânge şi ameninţare.


Intră acum și în grupul de