Flutur, după dezbaterea de la Suceava privind autostrada A7: Am încredere că în curând va fi stabilit constructorul


Intră acum și în grupul de

Președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur, și-a exprimat, marți seara, după dezbaterea de la Suceava privind impactul asupra mediului și a studiului de evaluare a proiectului autostrăzii Pașcani-Suceava că următorii pași vor fi parcurși rapid astfel încât sa fie scoasă la licitație proiectarea și execuția acestui tronson.

Președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur a arătat că după dezbaterea de la Suceava, miercuri vor fi dezbateri publice pe aceeași temă în județele Botoșani, la Tudora și în Iași, în localitatea Tătăruși.

„Urmează aprobarea indicatorilor tehnico-economici la Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere și în Consiliul tehnico-științific al Ministerul Transporturilor. După aceste proceduri, Guvernul trebuie să se aprobe indicatorii tehnico-economici ai autostrăzii A7 pe tronsonul Suceava – Pașcani într-o ședință de Guvern pentru a începe procedurile de licitație pentru proiectare și execuție”, a declarat președintele CJ Suceava.

Flutur si-a exprimat speranța ca la sfârșitul acestui an, începutul anului viitor să se scoată la licitație proiectarea și execuția lucrărilor.

” Consiliul Județean Suceava a participat săptămânal la ședințele de progres din cadrul Companiei de Autostrăzi și a participat alături de primari la identificarea proprietarilor de pe traseul autostrăzii. Și sunt convins că acesta a fost un sprijin nemijlocit pentru grăbirea termenelor și pentru a recupera decalajul față de celelalte tronsoane până la Pașcani, care sunt mult mai avansate”, a concluzionat președintele Flutur.


Intră acum și în grupul de