Un bărbat din Fundu Moldovei internat în spital după ce a fost lovit de vârful unui arbore aflat în cădere


Intră acum și în grupul de

Un bărbat din satul Colacu din Fundu Moldovei a fost internat în spital după ce a fost lovit de vârful unui arbore aflat în cădere.

Bărbatul a ajuns, duminică,  la Spitalul Municipal Câmpulung Moldovenesc acuzând dureri în zona toracică și lombară după ce sâmbătă a fost lovit de vârful unui arbore aflat în cădere în timpul unor lucrări forestiere.

Potrivit anchetei polițiștilor, s-a stabilit că bărbatul respectiv a ajutat un localnic să efectueze lucrări de curățare a unei suprafețe de islaz, parțial împădurit, situată în afara fondului forestier.

Astfel, sâmbătă seara, în  jurul orei 18.30 în timp ce bărbatul dobora un pin, a rupt vârful unui alt arbore care în cădere l-a lovit pe acesta în zona cervicală și toracică, la acel moment nefiind necesară acordarea de îngrijiri medicale.

Duminică dimineața, în condițiile în care bărbatul acuza dureri în zona toracică și cervicală, proprietarul terenului a solicitat prin 112 internarea acestuia la Spitalul Municipal Câmpulung Moldovenesc, pentru îngrijiri medicale.

Ca urmare a celor sesizate în cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „vătămarea corporală din culpă”.


Intră acum și în grupul de