Ruta de ocolire a podului de la Milișăuți urmează să fie finalizată, iar podul să fie reabilitat


Intră acum și în grupul de

Prefectura Suceava a anunțat, luni, că podul de ocolire de la Milișăuți este aproape realizat. „Constructorul a dat asigurări că în cel mai scurt timp va finaliza și amplasarea indicatoarelor rutiere și a semafoarelor strict necesare asigurării unei circulații fluente și în condiții de siguranță”, a precizat sursa citată.

De menționat este că prefectul de Suceava, Alexandru Moldovan, a convocat pentru data de 16 octombrie a.c., la amplasamentul podului rutier de pe  DN 2H Milișăuți-Rădăuți (ce va fi închis în vederea montării grinzilor care vor asigura noua structură a acestuia)  o ședință a Comitetului Județean pentru Situații de Urgență.

„În contextul apropierii sezonului rece și a menținerii la valori ridicate a traficului greu spre punctele de trecere a frontierei cu Ucraina, este imperios necesar ca lucrările de punere în siguranță a podului de la Milișăuți să nu mai sufere nici o amânare”, mai menționează Prefectura Suceava.

Prefectul Alexandru Moldovan a declarat săptămâna trecută că podul rutier de la Milișăuți trebuie obligatoriu închis întrucât s-a degradat și pune în pericol siguranța rutieră.

Potrivit contractului semnat pentru reabilitarea acestui pod, lucrările trebuiau finalizate încă de la începutul lunii iunie.


Intră acum și în grupul de