Zece medalii au adus la Suceava cei zece sportivi ai Clubului Atletic Bucovina care au participat la Cupa Tiger organizată sub egida Federației Române de Karate WUKF


Intră acum și în grupul de

Cea de-a IX-a ediție a Cupei Tiger organizată, sâmbătă, la Bistrița Năsăud, Valea Bârgăului, sub egida Federației Române de Karate WUKF a adunat la start 375 sportivi din 23 de cluburi participante.

Clubul Atletic Bucovina a participat la acest eveniment cu un lot de 10 sportivi, obținând 10 medalii.

Zece medalii din zece demonstrează încă o dată că dorința, ambiția, perseverența, sacrificiul, multă muncă, orele petrecute în sala de antrenament și cel mai bun sensei cu implicarea și dăruirea lui, Ovidiu Corduneanu, care îndrumă pașii copiilor spre succes, nu au fost în zadar.

„Succesul nu vine întâmplător, ci mai degrabă se construiește prin pregătire și muncă asiduă. Dacă ești dispus să depui efort pentru a obține succesul, poți ajunge mult mai departe decât ți-ai imaginat vreodată!”, a transmis Ovidiu Corduneanu centura neagră 4 Dan Karate, Președintele Asociației Club Sportiv Atletic Bucovina.

El a menționat că atunci când termini o realizare, colectezi un trofeu, iar o realizare de excepție pentru Asociația Club Sportiv Atletic Bucovina din Suceava a fost și sportivul Pornari Andrei Nectarie, care a adus primele două medalii de aur 🥇🥇, locul 1 la probele de KATA și KIHON!

Au mai urcat pe podium și următorii sportivi:

Denisa Rangus, locul 1, medalie de 🥇 aur la KATA și locul 2, medalie de 🥈 argint la KUMITE!

Matei Struț, locul 1, medalie de 🥇 aur la KATA!

Ceaușu Amalia, locul 2, medalie de 🥈 argint la proba de kumite!

Țurcanu Andrei a obținut medalie de argint 🥈, locul 2 la KATA.

Bârjovanu Adrian, locul 2, medalie 🥈 de argint la proba de KIHON și locul 3, medalie 🥉 de bronz la KATA!

Antonia Popovici a obținut locul 3, medalie 🥉 de bronz la proba de KIHON!

Ovidiu Corduneanu a transmis  mulțumiri și un mare BRAVO părinților care susțin copiii din toate punctele de vedere de a-i îndruma pe calea sportului, dar în același timp a transmis mulțumiri tuturor celor care sunt alături de sportivi cu gândul și cu inima!


Intră acum și în grupul de