Flutur despre progresul pe Axa Suceava-Iași: Stadiul actual al lucrărilor pe ambele loturi depășește procentul de 70% stadiul fizic


Intră acum și în grupul de

Președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur, a convocat, joi, din nou constructorii și subcontractorii de la axa rutieră Suceava – Iași pentru o analiză a stadiului lucrărilor.

El a spus că la lotul 1 s-a turnat asfalt pe porțiuni importante între Dolhasca – Liteni, la Udești și la Bosanci.

Potrivit lui Flutur s-a finalizat podul de la Ipotești și urmează să se toarne primul strat de asfalt pe alte porțiuni de drum pe acest tronson.

La lotul al doilea s-a finalizat podul de la Frumoasa, s-a turnat fundația podului de la Liteni – Moara și mai sunt doar 600 metri liniari de drum de asfaltat la Zaharești.

Pe ruta Stroiesti – Costâna s-au asfaltat circa 7 km de drum și urmează încă 3 km de la intersecția Bălăceana spre Stroiești și urmează asfaltări la Costâna, la Stroiești și la Liteni – Moara, a precizat președintele Flutur.

El a apreciat implicarea consistentă a constructorului.

„Avem garanții că vor intensifica ritmul lucrărilor cât vremea le permite. Am cerut în mod expres realizarea marcajelor rutiere, punerea în siguranță a traficului și găsirea de soluții acolo unde intrarea în curțile oamenilor este mai complicat de realizat. Stadiul actual al lucrărilor pe ambele loturi depășește procentul de 70% stadiul fizic”, a spus președintele Flutur.


Intră acum și în grupul de