Patru suceveni au sechestrat un copil din Bacau


Intră acum și în grupul de

Patru bărbaţi din Suceava au fost reţinuţi după ce au răpit un copil din faţa unei unităţi de învăţământ din Bacău, iar apoi au cerut familiei 50.000 de lei răscumpărare. Potrivit gandul.info, minorul a fost recuperat în siguranţă în urma negocierilor coordonate de poliţişti.

Conform unui comunicat de presă transmis, miercuri, de Poliţia Judeţeană Bacău, instituţia a fost sesizată, marţi după-amiază, că, în timp ce ieşea din curtea unei unităţi de învătământ din municipiul Bacău, un copil de şapte ani a fost luat de către un bărbat şi băgat într-o maşină de lux înmatriculată în Italia, autoturismul pornind apoi spre o destinaţie necunoscută.

Poliţiştii au început cercetări pentru a identifica maşina şi, în colaborare cu Serviciul de Operaţiuni Speciale Bacău, au acţionat pentru recuperarea copilului în siguranţă.

După aproximativ două ore şi jumătate, suspecţii au contactat persoane din anturajul familiei copilului, solicitând în schimbul eliberării acestuia suma de 50.000 de lei.

În urma negocierilor desfăşurate sub coordonarea poliţiştilor, în jurul orei 19.00, copilul a fost recuperat şi predat familiei.

Totodată, au fost identificaţi şi prinşi patru suspecţi în acest caz, ei fiind duşi la sediul Poliţiei Judeţene Bacău pentru cercetări.

Cei patru bărbaţi au vârste cuprinse între 25 şi 30 de ani, sunt din judeţul Suceava şi sunt cercetaţi pentru lipsire de libertate în mod ilegal.

Ei au fost reţinuţi şi vor fi prezentaţi Judecătoriei Bacău cu propunere de arestare preventivă.


Intră acum și în grupul de