Presedintele CJ Suceava vrea solutii pentru fluidizarea traficului rutier in judet (VIDEO)


Intră acum și în grupul de

Fluidizarea traficului rutier a devenit o problemă majoră cu care se confruntă localităţile judeţului, a declarat, miercuri, preşedintele Consiliului Judeţean Suceava, Gheorghe Flutur, care a cerut Autorităţii Teritoriale de Ordine Publică (ATOP) şi IJP Suceava ca împreună cu primăriile din judeţ să găsească soluţii în acest sens, prin amenajarea de parcaje şi marcaje rutiere. „E o problemă ce afectează atractivitatea pentru investiţii”, a spus Flutur.

Şeful executivului judeţean a mai precizat că şi în municipiul Suceava trebuie să fie găsite soluţii pentru a fi scoase maşinile parcate pe trotuare sau în parcuri. „În perioada asta ştim că e şantier tot judeţul, dar trebuie găsite rute ocolitoare şi trebuie să fie marcate corespunzător”, a spus Flutur. El a arătat că se apropie sezonul turistic şi că este necesar ca turiştii să se simtă confortabil în judeţ.

Totodată, Gheorghe Flutur a cerut IJP Suceava să acţioneze pentru prevenirea furturilor din cabanele din judeţ şi să verifice gradul de siguranţă al pensiunilor turistice. „Ni se duce vestea că dacă ai cabană în Suceava se fură”, a spus Fluture, care a arătat că populaţia îşi doreşte un climat de siguranţă în această zonă. „Nu mi-e indiferent ce se întâmplă în sezonul turistic”, a conchis preşedintele CJ Suceava.


Intră acum și în grupul de