Cosurile de fum provoaca in continuare incendii in gospodarii


Intră acum și în grupul de

Două incendii au avut loc din cauza efectului termic generat de coşuri de evacuare a fumului, neprotejate corespunzător faţă de materialele combustibile. Joi, la ora 06:51 prin apelul de urgenţă 112 s-a anunţat un incendiu în localitatea Măneuţi, în gospodăria lui Doru L. Acolo a intervenit Detaşamentul de pompieri Rădăuţi cu două autospeciale pentru localizarea şi stingerea flăcărilor.

La sosirea militarilor, ardeau interiorul coşului de evacuare a fumului, o parte dintr-o grindă şi astereala acoperişului, existând posibilitatea de propagare la întreaga locuinţă şi alte două case învecinate.

Incendiul a fost stins la ora 07.11.

Şi în localitatea Ţoleşti a avut loc un incendiu miercuri, după-amiază. Astfel că Detaşamentul de pompieri Fălticeni a intervenit cu două autospeciale la gospodăria lui Ion P.

Când pompierii au ajuns la faţa locului, ardeau interiorul casei de locuit şi acoperişul acesteia, construcţie din lemn, pe o suprafaţă de 75 metri pătraţi şi cu o vechime de aproximativ 100 de ani, existând posibilitatea de propagare la o locuinţă şi anexele aflate în imediata apropiere.

Incendiul a fost lichidat la ora 21.00.

Au ars casa proprietarului, în proporţie de 80%, un aragaz, o maşină de spălat, obiecte de mobilier şi două televizoare.


Intră acum și în grupul de