George L. Ostafi, artistul neobosit la 78 de ani


Intră acum și în grupul de

Muzeul de Ştiinţe ale Naturii a fost miercuri, gazda unei manifestări deosebite, care a însumat două evenimente ce poartă amprenta pictorului sucevean George L. Ostafi.

Astfel, la ceas aniversar, cu ocazia împlinirii venerabilei vârste de 78 de ani, pictorul a ţinut să impresioneze din nou prin intermediul unei expoziţii de pictură, ce a însumat un număr de 40 de tablouri, lucrări expuse în galeria muzeului, alături de evenimentul lansării celui de-al doilea volum de teatru al lui George L. Ostafi, volum editat, ca şi primul, de Asociaţia „Compania Teatrală Bucovina”, scos chiar marţi de sub teascurile tiparniţei.

Invitat în calitate de moderator al evenimentelor, jurnalistul Dumitru Brădăţan a apreciat faptul că “este o mare cinste a vieţui în preajma unui artist de calibrul domnului Ostafi”, urându-i cu ocazia împlinirii celor 78 de ani “să combată mai departe la fel de substanţial şi puternic ca şi până acum”.

George L. Ostafi îşi marchează parcursul artistic în zile de sărbătoare, expunând la sărbătorile de Paşti, de Sânziene, de ziua Crucii, sau de Crăciun, motiv pentru care de această dată a expus cu ocazia aniversării sale, la 30 martie.

Expoziţia de pictură este deschisă publicului sucevean în perioada 24 martie – 11 aprilie şi poate fi vizualizată la etajul Muzeului de Ştiinţe ale Naturii.


Intră acum și în grupul de