Un sofer beat a incercat sa scape de politisti si a trecut cu masina prin poarta Statiunii de Cercetare Suceava


Intră acum și în grupul de

Pentru a scăpa de poliţiştii care-l urmăreau pentru că nu a oprit la o razie în trafic, un şofer băut, a stins luminile, şi-a continuat deplasare apoi brusc a trecut prin poarta Staţiunii de Cercetări Agricole de la intrarea în municipiul Suceava.

Toate acestea s-au întâmplat sâmbătă noaptea, la ora 01.10, când un echipaj rutier din cadrul Poliţiei municipiului Suceava, în timpul supravegherii şi controlul traficului rutier pe str. Universităţii, din localitate, au efectuat semnalul regulamentar pentru oprirea unui autoturism înmatriculat în judeţul Galaţi.

Şoferul a ignorat semnalul de oprire, a stins luminile şi a continuat deplasarea, astfel că poliţiştii au început urmărirea acestuia, iar la intrarea în sediul Staţiunii de Cercetare Agricolă Suceava, autoturismul a forţat şi distrus poarta de acces, iar după aproximativ 200 metri a pierdut controlul asupra direcţiei şi a intrat într-un şanţ.

Conducătorul auto a încercat să fugă, însă ulterior a fost identificat ca fiind I. Vasile, de 28 ani, din comuna Pipirig, judeţul Neamţ, posesor al permisului de conducere pentru categoria ,,B”.

Deoarece acesta emana halenă alcoolică, a fost testat cu aparatul etilotest, dar nu s-a reuşit testarea şi i s-au recoltat probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.
Conducatorului auto i s-a întocmit dosar penal .


Intră acum și în grupul de