Incendiu in miez de noapte la o casa din municipiul Suceava


Intră acum și în grupul de

Un puternic incendiu a izbucnit luni, imediat după miezul nopţii, într-o gospodărie din municipiul Suceava. Prin apelul de urgenţă 112, la ora 01:42 s-a anunţat existenţa unui incendiu în gospodăria lui Teofil M., din municipiul Suceava, str. Nicolae Grigorescu, la faţa locului deplasându-se două autospeciale ale Detaşamentului de pompieri Suceava.

Când militarii au ajuns la faţa locului, ardeau şura -construită din cărămidă şi lemn, cu învelitoare din azbociment, în care erau depozitate diverse bunuri de uz casnic, material lemnos şi furaje şi acoperişul casei de locuit, existând posibilitatea de propagare la întreaga locuinţă.

Flăcările au fost stinse complet la ora 5.40, însă focul a distrus circa 10 metri pătraţi din acoperişul casei, şura, pe o suprafaţă de aproximativ 110 metri pătraţi, bunuri de uz casnic -frigider, aragaz, maşină de spălat, circa 15 metri cubi lemn de foc, şase metri cubi cherestea şi şase tone de furaje. De asemenea, s-au degradat pereţii şurei, tâmplărie şi o parte din acoperişul casei. În incendiu au pierit 20 de păsări de curte.

Potrivit pompierilor, din primele cercetări a rezultat că incendiul a izbucnit din cauza unor scântei provenite din coşul de evacuare a fumului, deteriorat.


Intră acum și în grupul de