Focuri de arma la frontiera pentru prinderea unor contrabandisti, in zona Brodina


Intră acum și în grupul de

Pe timpul executării unei misiuni de supraveghere, politistii de frontieră din cadrul S.P.F. Brodina au observat, sâmbătă seară, în apropierea frontierei, trei persoane care se deplasau dinspre Ucraina spre interiorul României, transportând mai multe colete voluminoase. Suspecţii au fost somaţi verbal de frontierişti, însă au ignorat avertismentul şi au încercat să fugă profitând de întuneric şi terenul împădurit.

Poliţiştii de frontieră au fost nevoiţi să folosească armamentul din dotare, fiind trase două focuri de armă în plan vertical, reuşindu-se astfel reţinerea lui C. Ioan, în vârstă de 49 de ani, domiciliat în localitatea Straja.

În zona unde a fost reţinut bărbatul, s-au descoperit trei colete voluminoase ce conţineau 2.300 pachete de ţigări marca Doina, de provenienţă R. Moldova.

Poliţiştii de frontieră au întocmit celui prins acte premergătoare sub aspectul săvârşirii infracţiunii de contrabandă în formă agravantă, acte ce au fost înaintate Parchetului de pe lângă Judecătoria Rădăuţi în vederea atribuirii numărului unic.

Întreaga cantitate de ţigări în valoare de aproximativ 13.800 lei a fost reţinută pentru a fi confiscată de către frontierişti.
Aceştia continuă cercetările pentru a-i depista şi celelalte persoanelor implicate.


Intră acum și în grupul de